مواد لازم برای 4 نفر
 
روغن مایع.مقدار کمی برای سرخ کردن

پیاز خلال کرده ١ عدد متوسط

گوشت مرغ.٣ الی ٤ تکه بزرگ

زردچوبه ١ ق چ

سیب‌زمینی خرد شده٣ عدد متوسط

نمک و فلفلبه میزان لازم

آلو ٣٠٠گرم

شکر٣_٤ قاشق

زعفران آب‌کرده .یک قاشق چایخوری
 
روش تهیه :
 
ابتدا روغن را درظرف مناسبی بریزید و مرغ ها را با نمک و زودچوبه به خوبی آغشته کنید و در داخل ظرف قرار دهید به طوریکه دو سمت مرغ ها به خوبی طلایی رنگ شود بعد از سرخ شدن مرغ ها پیاز تفت داده شده را اضافه میکنیم و پس از مخلوط کردن آب را نیز اضافه نمائید و بگذارید گوشت مرغ با حرارت متوسط بپزد. در پایان سیب‌زمینی، نمک و فلفل را بیفزائید تا سیب‌زمینی هم بپزد ولی له نشود. در این میان، آلو را با شکر مخلوط کرده و کمی تفت دهید سپس کمی آب اضافه کنید و پس از اینکه جوش آمد گذارید کمی بپزد و آن‌گاه به مرغ و سیب‌زمینی بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید .
پس از افزودن زعفران، اجازه دهید تا خورشت به مدت حدود یک ساعت روی حرارت ملایم جا بیافتد.
نوش جان
پ.ن ١: در صورت تمایل می توانید از مقداری رب گوجه استفاده کنید.

پ.ن ٢: می توانید بجای مرغ تکه ای آن را به ابعاد گوشت خورشتی برش داده و از ابتدا با پیاز تفت دهید.

طرز تهیه شیرینی میکادو

دستور تصویری دسر تیرامیسو

دستور تصویری تهیه ژله تزریقی

مرغ ,  ,کمی ,دهید ,سیب‌زمینی ,پس ,نمک و ,مرغ ها ,پس از ,پیاز تفت ,مرغ و

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نمای چوبی من - افکارم - تنهایی دختر مرداب هنر روحانی شهیدان سئو و تولید محتوا Mr fenj مرکز مطالعات معرفتی سدید فایل های آموزشی در مورد ems it-sitedesign